Membrii Fondatori

Alex MandaLinkedin Icon

Constantin-Alexandru Manda 

Alexandru Manda (n. 1999) este avocat și, în prezent, consilier al ministrului Energiei. Lider civic cu experiență, Alexandru Manda a coordonat multiple campanii reușite de advocacy, precum cea în urma căreia a fost generalizată la nivel național acordarea burselor pentru elevi. În perioada 2022-2023, Alexandru Manda a reprezentant tinerii români în Consiliul Consultativ pentru Tineret al Consiliului Europei. Pentru activitatea sa, în anul 2021 a fost laureat Tânărul European al Anului. Alexandru Manda a absolvit cursurile Facultătii de Drept a Universității din București, fiind în prezent cursant al Academiei Europene de Diplomație.
Anda MetacLinkedin Icon

Anda-Dilara-Nicole Mețac 

Anda Mețac (n. 1998) este în studentă în anul VI la Facultatea de Medicină a Universității “Carol Davila” din București. Anda are o experiență de peste 7 ani în mediul neguvernamental, coordonând în acest timp inițiative menite să promoveze serviciile publice de calitate la nivel local, implicarea tinerilor și creșterea finanțării educației. În perioada pandemiei de COVID-19, Anda a fost voluntară în linia întâi, iar în prezent conduce proiecte de educație medicală a tinerilor și prevenire a cancerului mamar.
Sabina SpatariuLinkedin Icon

Andreea-Sabina Spătariu 

Sabina Spătariu (n. 2002) este studentă în anul III de studii la Facultatea de Drept a Universității din București. Se implică în viața cetății din anul 2018, în timpul liceului fiind un lider marcant al elevilor din România. Prin campaniile de advocacy pe care le-a coordonat în anul 2020, a fost asigurat accesul tuturor elevilor la educație în mediul online. Sabina are o largă experiență în domeniul educației, precum și în coordonarea comunităților locale și promovarea implicării civice.
Rămâi aproape pentru a afla mai multe
despre inițiativele noastre! 
[email protected]